Sugaring hele ben 60 min.

Sugaring hele ben

60 min. / 750,-

Drømmer du om glatte og bløde ben?

Hvis du fra naturens side har uønsket hår eller kraftige og/eller mørke hår på både lår og underben, så er denne behandling den rette for dig. Med sugaring fra ROYX pro, som er et helt naturligt produkt lavet af vand og sukker, går jeg ind og fjerner både hår og rødder i deres naturlige vækstretning. Dette er med til at skabe flotte resultater, hvor din hud ikke bliver irriteret, og du undgår knækket hår og mindsker samtidig risikoen for indgroet hår. 

På behandlingsdagen skal hårene helst have en længde på 5-10 mm for at jeg kan give dig det bedste resultat. Så vær opmærksom på at du ikke må barbere din ben 14 dage inden din behandling med sugaring. Du kan læse meget mere om sugaring HER.

Ønsker du glatte og bløde ben, så er denne metode et effektivt og skånsomt valg, og du slipper for ben der føles som sandpapir allerede dagen efter, samt røde knopper og irriteret hud. Resultatet kan holde i op til 3 uger inden hårene begynder at vokse ud, og de hår der kommer ud, vil være fine og bløde. Med tiden vil mængden af hårene også mindskes. Jeg tilbyder også sugaring ½ ben, samt voks af både hele ben og halve ben.