Sugaring intim + hele ben voks

Sugaring intim + hele ben voks

Få et glat intimområde og bløde ben med denne effektive hårfjerningsbehandling

 

6o min / 875,-

Hvis du drømmer om at slippe af med uønsket hår i intimområdet og på dine ben, er denne kombinationsbehandling lige noget for dig. Jeg tilbyder dig en skånsom og grundig hårfjerning i intimområdet med sugaring og en hurtig og nem hårfjerning på hele dine ben (lår og underben) med voks.

Sugaring er en gammel hårfjerningsmetode, der bruger en blød sukkermasse til at fjerne hår fra roden. Sugaring er særligt velegnet til intimområdet, da det er mildt mod huden, reducerer risikoen for indgroede hår og irritation, og giver et langvarigt resultat. Jeg bruger kun sukkermasse, der er fri for parabener, farvestoffer og parfume.

Voks er en populær hårfjerningsmetode, der bruger en varm voks til at fjerne hår fra roden. Voks er særligt velegnet til benene, da det er hurtigt og effektivt, og giver et glat resultat. Jeg bruger kun kvalitetsvoks, der er skånsom mod huden og egnet til alle hudtyper.

Hvis du foretrækker sugaring på dine ben i stedet for voks, kan jeg også tilbyde dig det, du skal bare booke intim sugaring + hele ben sugaring i stedet. Jeg tager hensyn til din individuelle hårtype og behov, når jeg udfører hårfjerningen. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, kan du altid kontakte mig for råd og vejledning.

Med både sugaring og voksbehandling kan du sige farvel til skraberen og nyde følelsen af en glat og blød hud i længere tid. Du kan også undgå de generende bivirkninger som indgroede hår, røde knopper og kløe, som skraberen ofte medfører. Jeg har mange års erfaring med hårfjerning, og jeg arbejder yderst professionelt og diskret.

Jeg tilbyder intim hårfjerning med sugaring hos Body N’Balance kun til kvinder. Du kan booke en tid til sugaring intim + hele ben voks vi onlinebooking. Jeg glæder mig til at give dig en behagelig og effektiv hårfjerningsbehandling hos Body N’Balance!