Studierabat

Studierabat

Hvis du er studerende og gerne vil forkæle dig selv og din hud med en skøn behandling hos Body N’Balance, har du mulighed for at spare penge med studierabat.

Body N’Balance er en klinik på Østerbro i København, der tilbyder forskellige behandlinger inden for akupunktur, massage, hårfjerning og ansigtsbehandling. Du kan booke din tid online via det online bookingsystem eller sende en mail til info@bodynbalance.dk, hvis du har spørgsmål om den rette behandling for dig.

Som studerende kan du få minimum 10% rabat på alle behandlinger hos Body N'Balance. Det betyder, at du kan få en afslappende massage, en effektiv akupunktur, en skånsom hårfjerning eller en forfriskende ansigtsbehandling til en lavere pris end normalt. Du skal bare huske at medbringe dit gyldige studiekort og vise det ved betaling for at få rabatten.

 

Ekstra studierabat på intim hårfjerning med sugaring

Nogle behandlinger har endda ekstra studierabat på over 30%. Det gælder for eksempel intim sugaring, som er en form for hårfjerning med sukkervoks. Intim sugaring er også kendt som brasiliansk eller hollywood sugaring, og det fjerner alt ønsket håret i intimområdet. Som studerende kan du få intim sugaring til kun 325 kr., hvilket er 170 kr. billigere end normalprisenDet er et godt tilbud, hvis du vil have en glat og blød hud uden irritation.

Her hos Body N’Balance er der også specielle pakketilbud på intim sugaring til studerende, hvor du kan kombinere det med andre hårfjerningsbehandlinger og spare endnu mere. For eksempel kan du få intim sugaring samt sugaring af armhuler til 425 kr. Det er perfekt, hvis du vil være klar til sommeren eller bare føle dig godt tilpas i din krop.

 

Prisliste for studerende

Intim sugaring for studerende 325,00 DKK
Intim sugaring + armhuler for studerende 425,00 DKK
Intim sugaring + voks af halve ben for studerende 550,00 DKK
Intim sugaring + voks af hele ben for studerende 675,00 DKK
Intim sugaring + sugaring af halve ben for studerende 775,00 DKK
Intim sugaring + sugaring af hele ben for studerende 975,00 DKK