Sugaring


Bliv fri for uønskede hårvækst med sugaring. Her hos Body N'Balance tilbyder jeg en virkningsfuld behandling med sugaring i min klinik på Østerbro i københavn Ø nær Nørrebro.
Med almindelig sugaring til kroppen og brasiliansk intim sugaring er du garanteret en 100 procent naturlig og effektiv hårfjerning, og som kan bruges over hele kroppen hos både mænd og kvinder. Jeg bruger ROYX pro produkter til alle sugaring behandlinger, for at sikre dig den bedste oplevelse med minimum irritation og smerte. Brasiliansk udføres dog kun på kvinder!


Hvad er sugaring og hvornår kan jeg få det?

Sugaring er en skånsom, mild og effektiv metode til at fjerne hår på kroppen. Behandlingen sker med en sukker masse, der udelukkende består af naturlige ingredienser. I dag er sugaring en af de mest populære hårfjerningsmetoder, da den både mindsker indgroet hår, minimerer smerter forbundet med hårfjerning og er skånsom for huden. Det er vigtigt, at hårene på behandlingsdagen har en længde på 5-10 mm for at opnå det bedste resultat. Er hårene for korte, kan de ikke hives ud, og er de for lange, risikerer man at de knækker. Du må påregne en 14 dages tid efter sidste barbering for den bedste og mindst smertefulde behandling.

Før din hårfjerningsbehandling bedes du venligst ha skrubbet huden et par dage før, enten med en peeling, skrubbe handske eller via tørbørstning. Du bør desuden undgå at komme olier, cremer og parfumer på det pågældende område på selve dagen.

OBS! Jeg tilbyder ikke intim hårfjerning til mænd.

Er du studerende får du ved fremvisnning af studiekort 10% studierabat på din behandling. Der ydes på enkelte behandlinger ekstra god rabat :) 

BESTIL TID TIL SUGARING 

Det nemmeste er at booke en tid via online booking, men du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille tid til en behandling med sugaring. Send en e-mail til info@bodynbalance.dk og jeg vil give dig svar hurtigst muligt. 

Prisliste

Armhuler
175,- / 100,-*
Bikini
200,-
½ Ben
450,-
Hele ben
650,-
Ansigt 1 område
175,-
Ansigt 2 områder
200,-
Hele ansigt u/bryn
250,-
Arme
450,-
Intim - brazil/hollywood
475,-
Intim + armhuler
575,-
Intim + ½ ben sugaring
850,-
Intim + hele ben sugaring
1000,-
Intim + ½ ben voks
650,-
intim + hele ben voks
775,-
Hænder
125,-


*Som tillæg i forbindelse med anden behandling. 

KONTAKTINFORMATION

Body N'Balance v/ Dianna Sjøgren Pedersen

info@bodynbalance.dk

Trepkasgade 9 kld

2100 København ØINDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 9:00 - 20:00

Tirsdag: 9:00 - 20:00

Onsdag: 7:00 - 12:00

Torsdag: 9:00 - 20:00

Fredag: 9:00 - 20:00

Lørdag: Lukket 

Søndag Lukket 


Hvis du ønsker en tid uden for åbningstiderne, så send os en mail med din forespørgsel.Copyright © 2022 Acaao

Design og udvikling Acaao