Luksus ansigtsbehandling 90 min.

90 min. / 1025,-

Giv dig selv lidt luksus i en travl hverdag

Trænger du til en pause fra hverdagens stress og jag?
Så forkæl dig selv med en dybdegående pleje af ansigtet og hovedbundsmassage hos Body N’Balance. Her får du en ansigtsbehandling, der passer til din hudtype og dine hudproblemer, og som efterlader din hud blød og fornyet. Du får også en hovedbundsmassage, der virker afslappende og beroligende. Behandlingen er velegnet til alle hudtyper, uanset om du har tør, fedtet eller sensitiv hud.

Behandlingen varer i 90 minutter, hvor du kan slappe af og nyde hvert et øjeblik. Jeg starter med at lave en hudanalyse og vejlede dig til, hvilke produkter du kan bruge til at forbedre din hud. Jeg bruger kun lækre produkter fra Osmosis MD, som er naturlige og allergivenlige uden nogen former for kemisk konservering.

Osmosis MD er et medicinsk hudplejemærke - baseret på unikke, patenterede og meget veldokumenterede A-vitamin produkter og behandlinger. Med Osmosis MD behandler jeg de mest komplekse hudsygdomme holistisk - inklusiv cystisk akne, eksem, psoriasis, melasma, mørke pletter, forstørrede porer, akne osv…

Osmosis MD produkterne indeholder kun rene og aktive ingredienser, der virker i harmoni med din hud. De er også fri for parabener, farvestoffer, kunstig parfume og andre skadelige stoffer. Osmosis MD produkterne er desuden også velegnet til gravide, ammende og hvis man er i kræft behandling.

Osmosis MD produkterne kan kun købes hos autoriserede forhandlere som Body N’Balance. Det skyldes, at produkterne er meget potente og kræver professionel vejledning for at opnå de bedste resultater.

Jeg renser din hud i dybden med en dobbelt afrensning, peeling og dybderens, massage i tilpasset maske, og serummer og cremer efter hudtype. Du har også mulighed for her at vælge at få ordnet bryn og vipper eller vælge at få fjernet hår på overlæben med sugaring fx.

Udover ansigtsbehandlingen får du også en hovedbundsmassage, som virker afslappende og beroligende. Jeg masserer din hovedbund med blide bevægelser. Hovedbundsmassagen løsner op for spændinger i nakke og skuldre. Den øger også blodcirkulationen i hovedbunden og fremmer hårvæksten.

Hvis du har brug for en ekstra dybderens eller ønsker en kombinationsbehandling med ansigtsmassage, så kan du tilkøbe dette.

Du kan booke en tid til denne luksuriøse behandling hos Body N’Balance via online booking. Jeg glæder mig til at give dig en uforglemmelig oplevelse hos Body N’Balance!