Sugaring ½ ben 30 min.

Sugaring ½ ben 

30 min. / 500,-

Drømmer du om helt glatte ben?

Hvis du har irriterende hår eller kraftige og/eller mørke hår på den nederste del af dine ben, så er denne behandling den rette for dig. Med sugaring fra ROYX pro, som er et helt naturligt produkt lavet af vand og sukker, går jeg ind og fjerner både hår og rødder i deres naturlige vækstretning. Dette er med til at skabe flotte resultater, hvor din hud ikke bliver irriteret. 


Drop skraberen og undgå de irriterende røde knopper, stikkende stubbe på benene, og nyd i stedet de lækre glatte ben i længere tid. Ekstra bonus er at hårene med tiden blive færre og hårene bliver fine og tynde. 

På behandlingsdagen skal hårene helst have en længde på 5-10 cm for at jeg kan give dig det bedste resultat. Så vær opmærksom på at du ikke må barbere din ben 14 dage inden din behandling med sugaring. Du kan læse meget mere omkring sugaring HER.

Ønsker du glatte og bløde ben, så er denne metode et effektivt og skånsomt valg. Resultatet kan holde i op til 3 uger. Jeg tilbyder også sugaring hele ben, eller voks af halve ben eller hele ben.