Sugaring af bryst, mave og ryg

Sugaring bryst + mave + ryg

60 min. / 750,-

Her har du den ultimative hårfjernings pakke, hvor alle de uønsket og irriterende hår bliver fjernet på overkroppen. Dette er ikke en behandling jeg vil anbefale at starte med, hvis du aldrig har fået fjernet hår før, da vi her kommer igennem et lidt længere forløb med smerte. Første gang sidder hårene altid lidt bedre fast da hårrødderne er tykke, og alle hårene er ikke lige lange, da de ikke er vant til hårfjerning. Jeg vil altid anbefale at starte med fx at få taget hele ryggen med sugaring først, og derefter prøve bryst og så mave. 

ROYX pro er et af de førende mærker på verdensplan, som har helt specielle sukkermasser der kun binder til hårene og ikke til de levende hudceller. Du vil derfor opleve en behandling der gør mindre ondt da sukkeren ikke binder til huden på samme måde, og da hårene bliver hevet ud med hårets groretning vil du hurtigt også se resultater med færre hår og tyndere og finere hår. 

Husk ikke at barbere dine hår 14 dage før din behandling, da hårene helst skal have en længde på 5-10 mm. for bedste resultat. medbring også gerne en ren t-shirt, så du slipper for at bakterier fra den allerede brugte t-shirt trænger ind i de åbne hårsække og derved danner urenheder eller øger chancerne for indgroet hår. Du kan booke din tid online HER.