Sugaring intim Brazil/ Hollywood til kvinder 30 min. 

Sugaring intim Brazil/ Hollywood

30 min. / 495,- ny kunde
30 min. / 425,- fast kunde

Er du træt af uønsket hårvækst i intimområdet?

Sugaring er din mulighed for et glat og blødt intimområde, og det helt naturlige valg, hvis du vil undgå irritation og røde knopper i det sarte intimområde. Sukker massen fra ROXY Pro, som jeg bruger, er lavet på vand og sukker, helt uden tilsat farvestoffer, parfumer, kunstige tilsætningsstoffer og andre allergifremkalende ingredienser, efterlader din hud silkeblød, med minimal irritation. 

I løbet af et behandlingsforløb vil din naturlige hårvækst aftage og blive mindre kraftig. Allerede efter de første behandlinger, vil du opleve en stor forskel i hår tykkelsen, og indgroet hår vil også mindskes. 

Med en Sugaring brazil/Hollywood behandling får du fjernet alt hår i intimområdet eller jeg efterlader jeg hår på nogle områder som du ønsker. dette kan fx. være en trekant, stribe eller firkant. Du kan også vælge min sugaring bikini behandling. Under behandlingen vil jeg altid spørge ind til om jeg skal fjerne det hele, eller om der ønskes at beholde en form, og hvordan denne ønskes at se ud. 

 


 

Intim hårfjerning i Body N’Balance tilbydes kun til kvinder.

Husk at lade hårene vokse ca 14 dage efter sidste barbering, og ha gerne et par rene trusser med i tasken til efter behandlingen for at undgå evt. indgroet hår eller urenheder efter behandlingen da bakterier kan trænge ind i hårsækken. 

Der er mulighed for at få ekstra studierabat på denne behandling. Læs mere om det HER.