Sugaring af bikinilinjen 15 min.

Drop skaberen og røde knopper – få en flot bikinilinje i stedet!

15 min. / 250,-

Uønsket hår i bikinilinjen er irriterende, og døjer du ligesom mange andre med røde og kløende knopper, indgroet hår og irritation, så drop skraberen og prøv sugaring. Sugaring er det naturlige valg, og du får et langtidsholdbart resultat uden hår i op til 3 uger. Sugaring er 100% naturligt og består af sukker og vand. Jeg arbejder altid med produkter af mærket ROXY Pro, som er et af de førende mærker i Europa. Desuden har jeg har arbejdet med sugaring i mange år, og kan sikre dig et skånsomt og professionelt resultat.

 

Uanset om sugaring bikini er en behandling, som du ønsker at få lavet regelmæssigt, eller om du ønsker en enkelt behandling, fordi du skal afsted på ferie, så er sugaring det helt rigtige valg. Bemærk at jeg også tilbyder sugaring intim Brazil/ Hollywood, hvis du ønsker at få fjernet flere hår end bare dem uden for bikinien. 

Området bikini svare til det der sidder uden for en alm. trusse/bikini kant. og der fjernes derfor ikke hår i de mere intime områder og ej heller mellem balder eller på toppen af venusbjerget.  

Du kan læse meget mere og hårfjerning med suagring HER.


Intim hårfjerning i Body N’Balance tilbydes kun til kvinder.