Sugaring af bryst og mave

Sugaring bryst + mave

30 min. / 450,-

En kombination af 2 ydelser, hvor alle hårene på bryst og mave bliver fjernet. Du slipper altså både for hårene der stikker op over skjorte kraven, og for de irriterende hår på maven som hurtigt kan få røde knopper når de bliver barberet. Drop skraberen ca. 14 dage før din behandling, og få dem fjernet med sugaring fra ROYX pro som er et af de førende mærker på verdensplan når det kommer til hårfjerning på den naturlige måde. Hårfjerning på bryst og mave er meget smertefuldt, men med mine mange års erfaring med sugaring, vil jeg gøre mit aller bedste for at gøre behandlingen mindst smertefuld. 

Indgroet hår, røde irriterende knopper og stride hår, vil hurtigt blive mindsket. Døjer du også med hår på ryggen, kan du finde yderligere en kombinations behandling, hvor du kan få fjernet nærmest alt hår på overkroppen. Find den lige HER.

Du har altid mulighed for at booke din tid via online booking og hvis du har nogen spørgsmål til behandlingen så er jeg altid at få fat på mail: info@bodynbalance.dk

Husk at medbringe en ren t-shirt til efter behandlingen, så bakterier fra den allerede brugte t-shirt, ikke trænger ned i hårsækkene og laver er infektion der kan resultere i urenheder og indgroet hår.