Klassisk ansigtsbehandling 75 min.

Klassisk Ansigtsbehandling - Ideel for alle hudtyper med særlige udfordringer

75 min. / 850,-

Denne behandling er perfekt til dig, der har brug for en dybdegående og effektiv ansigtsbehandling. Jeg tilpasser altid mine behandlinger til dine ønsker og din hudtype, og denne klassiske ansigtsbehandling anbefaler jeg til alle, der har særlige hudproblemer som akne, rosacea, hyperpigmentering eller aldringstegn.

Du får 75 minutters ansigtsbehandling med en dobbelt afrensning, dybderens, grundig peeling og specialmaske. Jeg laver en analyse af din hud og rådgiver dig til, hvilke produkter du kan bruge til at forbedre din hud. Du får også let retning af dine bryn og afsluttende toner, ampul, liposomer, øjencreme samt dagcreme. Under behandlingen plejer jeg din hud med Osmosis MD produkter, som er naturlige og allergivenlige uden nogen former for kemisk konservering.

Osmosis MD er et medicinsk hudplejemærke - baseret på unikke, patenterede og meget veldokumenterede A-vitamin produkter og behandlinger. Med Osmosis MD behandler jeg de mest komplekse hudsygdomme, som andre produkter ikke klarer - inklusiv cystisk akne, eksem, psoriasis, melasma, mørke pletter, forstørrede porer, akne osv…

Osmosis MD produkterne indeholder kun rene og aktive ingredienser, der virker i harmoni med din hud. De er også fri for parabener, farvestoffer, parfume og andre skadelige stoffer. Osmosis MD produkterne er desuden velegnet til gravide, ammende og er onkologisk godkendt.

Osmosis MD produkterne kan kun købes hos autoriserede forhandlere som Body N’Balance. Det skyldes, at produkterne er meget potente og kræver professionel vejledning for at opnå de bedste resultater.

Jeg renser din hud i dybden med en dobbelt afrensning, peeling og dybderens. Jeg fjerner makeup, snavs, døde hudceller og urenheder fra huden. Jeg bruger forskellige serummer og aktive pulvere fra Osmosis MD-serien.

Jeg lægger en specialmaske på din hud. Masken er tilpasset din hudtype og dine hudproblemer. Masken tilfører fugt og næring til huden. Jeg masserer masken ned i huden. Du vil opleve en hud, der er glattere, fastere, mere ensartet og mere strålende.

Hvis du ønsker en kombinationsbehandling med ansigtsmassage eller hovedbundsmassage , så har du mulighed for at tilkøbe dette.

Hvad er forskellen på en almindelig og en klassisk ansigtsbehandling?

En almindelig ansigtsbehandling er en behandling , der giver din hud en grundig rensning og pleje . Det er en behandling , der passer til alle hudtyper uden særlige udfordringer .

En klassisk ansigtsbehandling er en behandling , der giver din hud en dybdegående rensning , pleje og specialmaske . Det er en behandling , der passer til alle hudtyper med særlige udfordringer som akne , rosacea , hyperpigmentering eller aldringstegn .

En klassisk ansigtsbehandling varer ca . 75 minutter .

En klassisk ansigtsbehandling giver dig en sund og lækker hud uden særlige udfordringer . En klassisk ansigtsbehandling giver dig en sund , lækker og strålende hud med særlige udfordringer .

Du kan booke en tid til denne effektive behandling via online booking.