Sugaring hele ansigt u/bryn

Sugaring hele ansigt u/bryn

30 min. / 325,-

Silkeblød ansigtshud helt uden uønsket hårvækst.

Sugaring er en unik og yderst effektiv metode til at fjerne uønsket, kraftig eller mørk hårvækst i ansigtet. Behandlingen efterlader din ansigtshud blød og hår fri i op til 3 uger. Desuden vil du med gentagne behandlinger opleve, at hårene kommer færre og blødere tilbage, og det giver dig en smukkere hud uden irritation, og makeuppen vil komme til at lægge helt fejlfri på huden, uden at de små dun er i vejen. 

Jeg har stor erfaring med sugaring, så du er sikker på et godt resultat. Jeg anvender kun de 100 % natulige produkter fra ROXY Pro i mine behandlinger.

Ved behandlingen sugaring hele ansigt u/bryn behandler jeg alle områder i dit ansigt– det vil være overlæbe, hage, kinder, pande, på næsen og selv hår under øjnene! Alle de områder der trænger mest samt hele ansigtet vil blive taget - også under ørene ved kæben! Du kan også vælge mine behandlinger sugaring ansigt 1 område eller sugaring ansigt 2 områder. Du må meget gerne kontakte mig via mail info@bodynbalance.dk eller facebook, hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge.