Royx PRO

Sugaring med Royx PRO - verdens bedste sukker hvis jeg selv skal sige det!

Med sugaring fra Royx PRO er du garanteret en 100 procent naturlig og effektiv hårfjerning, som kan bruges over hele kroppen. Jeg bruger ROYX PRO produkter til alle mine sugaring behandlinger, for at sikre dig den bedste oplevelse med minimum irritation og smerte.
Sukker pastaen er beriget med svedabsorberende og beroligende ingredienser, som sikre dig den mest skånsomme hårfjerning med minimal rødme og ingen knækket hår - tak Royx for deres nørderi og deres 7 forskellige pastaer.
Intim/Hollywood/Brasiliansk udføres dog kun på kvinder!Med Royx Pro er du sikret dig den bedste behandling med længst mulig holdbarhed, mindsket hårvækst og færre indgroet hår. 
Alle pre og after care produkter fra Royx har en helende, rensende, beroligende og sved absorberende effekt, med ingredienser som menthol, panthenol, tapioca, urea og perlestøv.
Med en GMP star certificering (Good Manufacturing Practice) er vi sikret det højeste kvalitetsniveau af ingredienser og fremstilling af produket. KONTAKTINFORMATION

Body N'Balance v/ Dianna Sjøgren Pedersen

info@bodynbalance.dk

Trepkasgade 9 kld

2100 København ØINDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 9:00 - 20:00

Tirsdag: 9:00 - 20:00

Onsdag: 7:00 - 12:00

Torsdag: 9:00 - 20:00

Fredag: 9:00 - 20:00

Lørdag: Lukket 

Søndag Lukket 


Hvis du ønsker en tid uden for åbningstiderne, så send os en mail med din forespørgsel.Copyright © 2022 Acaao

Design og udvikling Acaao