90 min. fysiurgisk massage

90 min. fysiurgisk massage

90 min. / 1025,-

Til dig der har fået en henvisning fra forsikringen, eller som trænger til at få sat fokus på et mindre område hvis du døjer med spændingshovedpine, mussearm, iskias problemer, eller generel smerte, ømhed og ubehag på mindre områder. Har du brug for lidt ekstra tid til den enkelte fokus område, kan du med fordel vælge 30 min. fysiurgisk massage eller 45 min. fysiurgik massage.

Ved 90 min. massage er der fx mulighed for at sætte fokus på:
Ryg, skulder og- nakke
At nå hele bagsiden af kroppen
At nå hele forsiden af kroppen
At nå hele kroppen igennem
Ben, balder og- lænd
Skulder, bryst, arme, nakke og- ansigt

Har du behov for at vi arbejder på mindre områder, eller kommer du med færre problem områder så vil jeg anbefale at vælge 75 min. fysiurgisk massage. Jeg tilbyder også både cupping terapi og akupunktur inden for kinesisk medicin TCM.
Jeg er registreret alternativ behandler (RAB-registreret) hos Dansk behandler forbund, og har derfor mulighed for at tage forsikring kunder fra fx. Mølholm forsikring. Du kan læse meget mere om massage og forsikringen HER.

Jeg føre journaler for alle behandlinger, og vær opmærksom på at omklædning og journalføring ikke er med i behandlingstiden. Sæt derfor gerne 15-25 min. ekstra på p-skiven når du parkere så du ikke risikere en p-bøde.