Vild Nord - Collagen

Vild Nord - Collagen

Kollagen

Kollagen kommer af det græske kolla, der betyder lim og det græske gen, der betyder skaber. Det er et navn der beskriver rigtig godt hvad det er collagen i virkeligheden er. 
Kollagen kommer fra animalske produkter såsom knogler, hud og brusk. Før i tiden spiste mennesket oftere disse produkter, men i dag køber vi produkter hvor alt dette er skåret fra for os. Det er ganske enkelt lettere at købe kyllingefilleter end en helt kylling. 
Derfor er det netop så vigtigt for os at tage netop dette kosttilskud, da det er noget vi før i tiden har spist, men som vi i dag sortere fra. Se vores udvalg af collagen her 
75% af din hud består af collagen
70% af dit led består af collagen
90% af dine knogler består af collagen
85% af dine sener består af collagen
70% af din brusk består af collagen

Hvorfor så tage collagen?

Hud

Collagen hjælper din hud med at at blive fugtet, den giver glød og øger fastheden. 
Collagen giver elasticitet, giver færre synlige rynker og gør at sår hele bedre. 

Tarm og mave

Collagen giver bedre heling af mavesår og slimhinde også øger den tætheden i tarmslimhinden. 

Led

Collagen gør at man har færre smerter i sine led, og bedre bevægelighed, hvilket også hjælper til en højere funktionsevne også har collagen vist tegn på at kunne forebygge slidgigt. 

knogler

Collagen giver øget dannelse af nyt knoglevæv og bedre optagelse af knoglekalk og derved reduceret chancen for knogleskørhed også. 

hår

Collagen giver tykkere hårstrå, og giver hurtigere hårvækst.

kroppen

Collagen virker antiinflammatorisk

negle

Neglevæksten øges, det giver færre sprækker og giver øger neglens robusthed.

muskler

Hele muskelmassen får bedre bevægelighed

kredsløbet

Giver mere elastiske blodkar og sænker blodtrykket, collagen beskytter ydermere mog blodpropper. 

De udvalgte brands

Alle produkter på webshoppen er valgt med omtanke for dig, dyrevelfærd samt bæredygtighed. Så her kan du trygt, købe dine hudplejeprodukter og din selvforkælelse.

 • Osmosis + beauty logo

  Osmosis skincare

  Osmosis Beauty er et hudplejemærke, der tænker anderledes. Deres mission er, at ændre den måde vi behandler huden på, ved at give huden evnen til at hele og genopbygge sig selv, og derved opnå varig, kompromisløse relsultater.

  Osmosis kombinere de mest effektive detox-strategier med ikke-toksiske ingridienser for at opnå autentiske transformationer.

  Se produkter 
 • VILD NORD logo

  VILD NORD

  Vild Nord har skabt en verden af det fineste, rene collagenpulver udvundet af skindet fra vildtfanget torsk, som har levet frit i Nordatlantens krystalklare vand. Vores unikke sortiment forener de bedste råvarer fra den nordiske natur med effektive vitaminer og mineraler. Vi lader den nordiske natur forkæle dig med alt det vilde, den har at byde på.

  Se produkter 
 • Bagsværd lakrids logo

  Bagsværd lakrids

  Bagsværd lakrids er et danskejet og danskproduceret lakridsmærke, al lakridsen er håndlavet, fremstillet af de bedste råvare og indpakket i pergamentpapir, som i gamle dage.

  Bagsværd lakrids er en fyldig karamelliseret skær-selv lakrids, som smelter på tungen og øjeblikket giver en saglig og blid, men på samme tid en intens smag af lakrids.

  Se produkter