Velkommen

Velkommen

Velkommen til Shop-Body N' Balance 

Denne side er for alle der ønsker velvære og forkælelse i hverdagen. For alle der går op i sundhed, bæredygtige produkter fra producenter der ønsker at passe på naturen og som aktivt bruger naturens råvare i deres reneste form, i deres produkter. 

Her på siden har jeg håndplukket helt unikke produkter, som lever op til klinikstandarter, uden at gå på kompromis med bærdygtighed.

Sundhed og velvære er for mig en blanding mellem nydelse og lækre produkter. Produkterne her på siden kan udgøre hele din plejerutine i hjemmet, samt skabe smagsfulde særlige øjeblikke. 

Produkterne er de samme som du vil opleve i en behandling, hos mig, i min klinik Body N' Balance

 

Lidt om mig

Jeg hedder Dianna, jeg eger min egen klinik, som jeg åbnede i oktober 2017.
Jeg har altid elsket behandlerfaget og blev tidligt fanget af behandlingens verden, allerede som barn var jeg med min farmor på hendes spaklinik, hvor jeg fik lov at lave behandlinger på mine veninder og familie. 


Som 16 årig fik jeg job som receptionist på en klinik og derefter begyndte jeg at uddanne mig som kosmetiker og hvor jeg sideløbende blev jeg certificeret fysiurgisk massageterapeut og sportsmassør. I forbindelse med kosmetikeruddannelsen er jeg blevet oplært i cupping og guassha. 

Sidenhen har jeg læst kinesisk medicin, hvor jeg er uddannet akupunktør. Samt fået den kinesiske medicinsk baggrund for cupping og guassha, det er også fra den kinesiske medicin jeg har fået den holistiske tilgang til kroppen med.

 

 

 

De udvalgte brands

Alle produkter på webshoppen er valgt med omtanke for dig, dyrevelfærd samt bæredygtighed. Så her kan du trygt, købe dine hudplejeprodukter og din selvforkælelse.

 • Osmosis + beauty logo

  Osmosis skincare

  Osmosis Beauty er et hudplejemærke, der tænker anderledes. Deres mission er, at ændre den måde vi behandler huden på, ved at give huden evnen til at hele og genopbygge sig selv, og derved opnå varig, kompromisløse relsultater.

  Osmosis kombinere de mest effektive detox-strategier med ikke-toksiske ingridienser for at opnå autentiske transformationer.

  Se produkter 
 • VILD NORD logo

  VILD NORD

  Vild Nord har skabt en verden af det fineste, rene collagenpulver udvundet af skindet fra vildtfanget torsk, som har levet frit i Nordatlantens krystalklare vand. Vores unikke sortiment forener de bedste råvarer fra den nordiske natur med effektive vitaminer og mineraler. Vi lader den nordiske natur forkæle dig med alt det vilde, den har at byde på.

  Se produkter 
 • Bagsværd lakrids logo

  Bagsværd lakrids

  Bagsværd lakrids er et danskejet og danskproduceret lakridsmærke, al lakridsen er håndlavet, fremstillet af de bedste råvare og indpakket i pergamentpapir, som i gamle dage.

  Bagsværd lakrids er en fyldig karamelliseret skær-selv lakrids, som smelter på tungen og øjeblikket giver en saglig og blid, men på samme tid en intens smag af lakrids.

  Se produkter