solcreme

solcreme

Brug solcreme hele året

Selvom solcreme oftest tænkes i forbindelse med den varme sommersol, kan det i mange tilfælde være en god ide at beskytte sin hud med solcreme i løbet af hele året. Især den stærke forårssol når oftest over de anbefalede 3 i UV-indekset.

Hold øje med UV-indekset

UV-indekset beskriver intensiteten af solen ultraviolette stråler og på den måde kan man få et indblik i hvornår det er vigtigst at beskytte sig mod solen. Hos DMI kan man tjekke dagens UV-tal. Det er vigtigt at huske at selvom det er overskyet, kan man faktisk godt blive solskoldet.

 

Reef-safe

Nogle solcremer beskytter godt mod solens skarpe stråler, men samtidigt ødelægger det vores skønne natur - derfor er Osmosis solcreme reef-safe.

Solcremer der indeholder

 • Oxybenzone
 • Octinoxate
 • Homosalate
 • Octrylene

Alle ingredienser der er med til at nedbryde den dyrebare natur vi har under vandets overflade.

Tilgengæld indeholder osmosis Beauty MD Sunscreen:

 

Zinc Oxide

Den er den bedste, bredspektrede solbeskyttelse. Der også virker ydermere antiinflamatorisk, og hjælper på sårheling, dernæst er den også god til hud med akne.

 

Helianthus Annuus (Solsikke) Seed Oil 

Der hjælper med at forbedre hudens egen barriere og fugt. Det virker opstrammende og udglattende samt som et fremragende middel mod tør hud. 
Alt dette grundet Helianthus Annuus er en god kilde til beta-caroten og fedtsyrer, herunder linolsyre (omega-6 fedtsyrer) og oliesyre, der også hjælper i at behandle dermatitis. (En tilstand med tør hud og kløe, kan opstå i sammenhæng med forskellige årsager)

 

Phytic Acid (fytin syre)

Øger hudens fugtniveau og minsker talgproduktion samt lysner pigmentering. Ydermere besidder Phytic Acid antioxidant-egenskaber der reducere inflamatoriske processesor.

De udvalgte brands

Alle produkter på webshoppen er valgt med omtanke for dig, dyrevelfærd samt bæredygtighed. Så her kan du trygt, købe dine hudplejeprodukter og din selvforkælelse.

 • Osmosis + beauty logo

  Osmosis skincare

  Osmosis Beauty er et hudplejemærke, der tænker anderledes. Deres mission er, at ændre den måde vi behandler huden på, ved at give huden evnen til at hele og genopbygge sig selv, og derved opnå varig, kompromisløse relsultater.

  Osmosis kombinere de mest effektive detox-strategier med ikke-toksiske ingridienser for at opnå autentiske transformationer.

  Se produkter 
 • VILD NORD logo

  VILD NORD

  Vild Nord har skabt en verden af det fineste, rene collagenpulver udvundet af skindet fra vildtfanget torsk, som har levet frit i Nordatlantens krystalklare vand. Vores unikke sortiment forener de bedste råvarer fra den nordiske natur med effektive vitaminer og mineraler. Vi lader den nordiske natur forkæle dig med alt det vilde, den har at byde på.

  Se produkter 
 • Bagsværd lakrids logo

  Bagsværd lakrids

  Bagsværd lakrids er et danskejet og danskproduceret lakridsmærke, al lakridsen er håndlavet, fremstillet af de bedste råvare og indpakket i pergamentpapir, som i gamle dage.

  Bagsværd lakrids er en fyldig karamelliseret skær-selv lakrids, som smelter på tungen og øjeblikket giver en saglig og blid, men på samme tid en intens smag af lakrids.

  Se produkter