Hvad er Rosacea (rødme)

Hvad er Rosacea (rødme)

Hvad er Rosacea?
Rosacea er en hudsygdom, der kan være meget irriterende og ubehagelig. Det kan forårsage rødme og udslæt i ansigtet, samt en brændende eller stikkende fornemmelse. Selvom det kan være frustrerende at have rocacea, er der heldigvis nogle trin, du kan tage for at mindske symptomerne.

Hvad udløser Rosacea?
Først og fremmest er det vigtigt at være opmærksom på, hvad der kan udløse din rosacea. Nogle almindelige udløsere inkluderer sollys, varme, alkohol, krydret mad og stress. Hvis du ved, hvad der får din rosacea til at opstå, kan du undgå disse udløsere og mindske symptomerne.
En anden vigtig step i at bekæmpe rosacea er at have en god hudplejerutine. Brug en mild ansigtsrens og en ikke-irriterende fugtighedscreme morgen og aften. Undgå produkter med aggressive kemikalier eller dufte, da dette kan irritere huden og forværre rosacea symptomerne.
Brug produkter der mildner rødme
Det er også nyttigt at bruge produkter, der indeholder ingredienser, der er kendt for at lindre betændelse, såsom Calm serum og Immerse, for at gøre noget ekstra og endnu mere værdifuldt for din hud kan du påføre med Osmosis skintool  Disse ingredienser kan hjælpe med at reducere rødme og berolige huden.

Endeligt kan medicin eller behandlinger ordineret af en læge også reducere rosacea symptomerne. Topiske cremer og antibiotika kan hjælpe med at bekæmpe inflammation og bakterier, mens laserbehandling kan reducere synligheden af blodkar i ansigtet og reducere rødme.
Kan rocacea behandles?
Det er vigtigt at huske, at rosacea er en kronisk hudsygdom, der ikke kan helbredes fuldstændigt. Men ved at være opmærksom på udløsere, have en god hudplejerutine og få professionel hjælp kan rosacea symptomerne reduceres betydeligt.

De udvalgte brands

Alle produkter på webshoppen er valgt med omtanke for dig, dyrevelfærd samt bæredygtighed. Så her kan du trygt, købe dine hudplejeprodukter og din selvforkælelse.

 • Osmosis + beauty logo

  Osmosis skincare

  Osmosis Beauty er et hudplejemærke, der tænker anderledes. Deres mission er, at ændre den måde vi behandler huden på, ved at give huden evnen til at hele og genopbygge sig selv, og derved opnå varig, kompromisløse relsultater.

  Osmosis kombinere de mest effektive detox-strategier med ikke-toksiske ingridienser for at opnå autentiske transformationer.

  Se produkter 
 • VILD NORD logo

  VILD NORD

  Vild Nord har skabt en verden af det fineste, rene collagenpulver udvundet af skindet fra vildtfanget torsk, som har levet frit i Nordatlantens krystalklare vand. Vores unikke sortiment forener de bedste råvarer fra den nordiske natur med effektive vitaminer og mineraler. Vi lader den nordiske natur forkæle dig med alt det vilde, den har at byde på.

  Se produkter 
 • Bagsværd lakrids logo

  Bagsværd lakrids

  Bagsværd lakrids er et danskejet og danskproduceret lakridsmærke, al lakridsen er håndlavet, fremstillet af de bedste råvare og indpakket i pergamentpapir, som i gamle dage.

  Bagsværd lakrids er en fyldig karamelliseret skær-selv lakrids, som smelter på tungen og øjeblikket giver en saglig og blid, men på samme tid en intens smag af lakrids.

  Se produkter