Rens af huden

Rens af huden

Hvordan renser jeg bedst min hud?
Dr. Ben Johnson, grundlæggeren af Osmosis, anbefaler ikke almindelig hudafskalning eller peeling, da det kan skade hudens barriere og forårsage langsigtede skader på huden.
Traditionelle skrubbe-midler og peelingmasker kan skade hudens overflade og fjerne de vigtige olier og egenskaber, der holder huden sund og beskyttet. Selvom de kan give umiddelbare resultater, kan de også føre til irritation, tørhed, rødme og øget følsomhed i huden.
Hvad kan jeg gøre i stedet for at Peele?
I stedet for at bruge peelingprodukter anbefaler Dr. Ben at bruge en mere skånsom og effektiv form for eksfolieringsprodukter, som kan stimulere hudens naturlige cellefornyelsesproces uden at forårsage skade. Osmosis har udviklet en række innovative produkter, der bruger teknologien for at få huden til at eksfoliere sig selv, såsom Osmosis Enzyme Mask og der effektivt forbedrer hudens struktur og naturlige evne til at holde sig selv sund og ungdommelig. Calm er også en meget blid serum, der samtidig er effektiv.
At styrke huden frem for at skade den!
Ifølge Dr. Ben er det vigtigt at bruge produkter, der styrker huden og hjælper med at genopbygge hudens barriere, så huden kan holde sig sund og beskyttet over tid. Han anbefaler også, at man undgår solskader og holder sig hydreret for at bevare en sund hud.
Således mener Dr. Ben fra Osmosis, at peeling kan skade huden, og i stedet anbefaler han brugen af mere skånsomme og effektive former for eksfolieringsprodukter. Med de innovative produkter og teknologier, som Osmosis har udviklet, har du mulighed for at tage vare på din hud på den mest skånsomme måde - og efterlade dig med en sund, smuk, og ungdommelig udseende hud.
Hvis du er i tvivl kan du altid tage vores hudtest.

De udvalgte brands

Alle produkter på webshoppen er valgt med omtanke for dig, dyrevelfærd samt bæredygtighed. Så her kan du trygt, købe dine hudplejeprodukter og din selvforkælelse.

 • Osmosis + beauty logo

  Osmosis skincare

  Osmosis Beauty er et hudplejemærke, der tænker anderledes. Deres mission er, at ændre den måde vi behandler huden på, ved at give huden evnen til at hele og genopbygge sig selv, og derved opnå varig, kompromisløse relsultater.

  Osmosis kombinere de mest effektive detox-strategier med ikke-toksiske ingridienser for at opnå autentiske transformationer.

  Se produkter 
 • VILD NORD logo

  VILD NORD

  Vild Nord har skabt en verden af det fineste, rene collagenpulver udvundet af skindet fra vildtfanget torsk, som har levet frit i Nordatlantens krystalklare vand. Vores unikke sortiment forener de bedste råvarer fra den nordiske natur med effektive vitaminer og mineraler. Vi lader den nordiske natur forkæle dig med alt det vilde, den har at byde på.

  Se produkter 
 • Bagsværd lakrids logo

  Bagsværd lakrids

  Bagsværd lakrids er et danskejet og danskproduceret lakridsmærke, al lakridsen er håndlavet, fremstillet af de bedste råvare og indpakket i pergamentpapir, som i gamle dage.

  Bagsværd lakrids er en fyldig karamelliseret skær-selv lakrids, som smelter på tungen og øjeblikket giver en saglig og blid, men på samme tid en intens smag af lakrids.

  Se produkter