Osmosis Skincare MD

Osmosis Skincare MD

Osmosis 
Filosofien bag Osmosis er at alle fortjener en hudpleje der ikke kun fremmer sund hud, men som skaber permanente resultater, det er det Osmosis kalder BEAUTY UNCOMPROMISED™.
Osmosis Skincare er medicinsk udviklet og klinisk godkendt hudplejer, som er opbygget af brugertest. Osmosis produkter er sammensat så de kan understøtte din hud i at hele sig selv og dermed skabe reelle og synlige resultater. 
Osmosis er udviklet med vision om at ingen hudproblemer er for store til at blive taget hånd om derfor kan du med osmosis afhjælpe en lang række udfordrende hudproblemer herunder sebaceous hyperplasia, cystisk acne, eksem, psoriasis, melasma, forstørrede porer, hudorme, acne ar, alderspletter og meget mere.
Den holistiske tilgang til hudpleje er skabt af at analysere huden og kroppen som helhed, det betyder at vi sammen skal behandle hudsygdommen ved kilden og den vej igennem genoprette skønhed og velvære, ikke bare i huden, men i hele kroppen. Osmosis er ikke kun skabt til at genopbygge, men kan også bruges forebyggende, derfor er det en god ide at starte din hudpleje rutine allerede før du oplever gener. 
Osmosis passer på planeten, men vil gerne være endnu bedre
Osmosis emballage er alt sammen genanvendeligt eller allerede genbrug
Vandforurening er for Osmosis den største klimamæssige bekymring og det er derfor hele tiden med tanken om et renere vandmiljø at både emballage og produkt produceres herunder pesticider, antibiotika og klor. Osmosis advokere aktivt for bredere bevidsthed om hud- og sundhedsmæssige konsekvenser af ovennævnte toksiner - dette gør de for at forbedre vandkvaliteten rundt om i hele verden. 
Osmosis bruger ingen dyr til test eller gør anden skade på dyr i produktionen 
Osmosis er ved at udvikle en koralrevssikker emballage 
Osmosis bruger kun naturlige ingredienser og er eco-friendly
Osmosis støtter Look Good Feel Better, der er en non-profit organisation, som underviser i skønhedsteknikker til mennesker med kræf. Det gør de for at hjælpe dem med at håndtere de udseensmæssige bivirkninger nogen får af  kræftbehandling. 
Osmosis støtter også Thirst Project, der ligeledes er en non-profit organisation, som grundlægger ferskvandsbrønde i udviklingssamfund, der kan give sikkert og rent drikkevand.
Osmosis har både glutenfri og veganske produkter, det kan du læse om, på det enkelte produkt.
Onkologiske produkter
Du kan se om de enkelte produkter onkologisk i dets beskrivelse.
Osmosis holistiske tilgang til hudpleje gør at mange af de kræftfremkaldende stoffer, vi udsættes for i vores dagligdag reduceres eller helt fjernes. Osmosis har en række produkter der er fremstillet med så skånsomme ingredienser at de kan genoprette huden og sundheden der er blevet kompromitteret af stråling, kemoterapi og af stressede immunsystemer.
Selvom  produkterne er Onkologiske er det altid en god ide at rådfører sig med sin læge inden man gør brug af et specifikt produkt.
Ingredienser
Osmosis indeholder ingen giftige ingredienser dette er med visionen om ikke at kompromittere huden med de produkter vi bruger i vores hverdag. Derfor er alle Osmosis produkter fri for 
sodium lauryl sulfate, 
phthalates og 
parabener.
Du finder heller ingen kunstige farver eller dufte i Osmosis produkter, kun patenterede, eksklusive ingredienser som giver reelle resultater.

De udvalgte brands

Alle produkter på webshoppen er valgt med omtanke for dig, dyrevelfærd samt bæredygtighed. Så her kan du trygt, købe dine hudplejeprodukter og din selvforkælelse.

 • Osmosis + beauty logo

  Osmosis skincare

  Osmosis Beauty er et hudplejemærke, der tænker anderledes. Deres mission er, at ændre den måde vi behandler huden på, ved at give huden evnen til at hele og genopbygge sig selv, og derved opnå varig, kompromisløse relsultater.

  Osmosis kombinere de mest effektive detox-strategier med ikke-toksiske ingridienser for at opnå autentiske transformationer.

  Se produkter 
 • VILD NORD logo

  VILD NORD

  Vild Nord har skabt en verden af det fineste, rene collagenpulver udvundet af skindet fra vildtfanget torsk, som har levet frit i Nordatlantens krystalklare vand. Vores unikke sortiment forener de bedste råvarer fra den nordiske natur med effektive vitaminer og mineraler. Vi lader den nordiske natur forkæle dig med alt det vilde, den har at byde på.

  Se produkter 
 • Bagsværd lakrids logo

  Bagsværd lakrids

  Bagsværd lakrids er et danskejet og danskproduceret lakridsmærke, al lakridsen er håndlavet, fremstillet af de bedste råvare og indpakket i pergamentpapir, som i gamle dage.

  Bagsværd lakrids er en fyldig karamelliseret skær-selv lakrids, som smelter på tungen og øjeblikket giver en saglig og blid, men på samme tid en intens smag af lakrids.

  Se produkter