Hvad er mist

Hvad er mist

En mist er en vandbaseret spray, der indeholder aktive ingredienser som vitaminer, aminosyrer og antioxidanter. Den kan bruges huden som en del af din daglige hudplejerutine for at tilføre ekstra fugt, berolige huden, reducere rødme og give en frisk glød. Misten kan også bruges til at fiksere makeup, forlænge holdbarheden og give en mere naturlig finish. En mist er en let og nem måde at pleje huden og et friskt look i løbet af dagen. 
 
Osmosis Mist er en fan-favorit inden for skønhedsverdenen, da det kan have flere fordele for hud, hår og krop. Nogle fordele ved at bruge Osmosis Mist.
kan omfatte:
1. Hydrering: Osmosis Mist indeholder ingredienser, der kan hjælpe med at tilføje fugt til huden og forbedre hudens hydrering.
2. Beroligende: Osmosis Mist kan berolige irriteret eller følsom hud og reducere rødme.
3. Fremmer glød:  Osmosis Mist-varianter indeholder antioxidanter, der kan hjælpe med at beskytte hudceller mod skader fra frie radikaler, hvilket kan føre til en mere strålende hud.
4. Kan hjælpe med at forbedre produktabsorption: Osmosis Mist kan bruges som en toner før anvendelse af andre hudplejeprodukter for at forbedre absorptions- og effektivitetsgraden.
5. Kan bruges til beroligende effekter på kroppen: Osmosis Mist indeholder beroligende dufte og virker derfor beroligende på krop og sind. 
Se vores udvalg af mist:
Rens og mist hos BodyNBlanace

De udvalgte brands

Alle produkter på webshoppen er valgt med omtanke for dig, dyrevelfærd samt bæredygtighed. Så her kan du trygt, købe dine hudplejeprodukter og din selvforkælelse.

 • Osmosis + beauty logo

  Osmosis skincare

  Osmosis Beauty er et hudplejemærke, der tænker anderledes. Deres mission er, at ændre den måde vi behandler huden på, ved at give huden evnen til at hele og genopbygge sig selv, og derved opnå varig, kompromisløse relsultater.

  Osmosis kombinere de mest effektive detox-strategier med ikke-toksiske ingridienser for at opnå autentiske transformationer.

  Se produkter 
 • VILD NORD logo

  VILD NORD

  Vild Nord har skabt en verden af det fineste, rene collagenpulver udvundet af skindet fra vildtfanget torsk, som har levet frit i Nordatlantens krystalklare vand. Vores unikke sortiment forener de bedste råvarer fra den nordiske natur med effektive vitaminer og mineraler. Vi lader den nordiske natur forkæle dig med alt det vilde, den har at byde på.

  Se produkter 
 • Bagsværd lakrids logo

  Bagsværd lakrids

  Bagsværd lakrids er et danskejet og danskproduceret lakridsmærke, al lakridsen er håndlavet, fremstillet af de bedste råvare og indpakket i pergamentpapir, som i gamle dage.

  Bagsværd lakrids er en fyldig karamelliseret skær-selv lakrids, som smelter på tungen og øjeblikket giver en saglig og blid, men på samme tid en intens smag af lakrids.

  Se produkter