Mælkesyrebakterier

Mælkesyrebakterier

Hvorfor skal jeg have mælkesyrebakterier?
Brugen af mælkesyrebakterier fra vild nord kan have flere fordele for dit helbred og velvære. Her er nogle af de mulige grunde til at tage mælkesyrebakterier fra vild nord.
Grunde til at tage mælkesyrebakterier
1. Forbedring af fordøjelsen: Mælkesyrebakterier kan hjælpe med at forbedre fordøjelsen ved at øge manglende mængder af gavnlige bakterier i tarmen. Dette kan bidrage til at reducere oppustethed, gas og fordøjelsesbesvær.
2. Styrkelse af immunsystemet: Mælkesyrebakterier kan styrke immunsystemet ved at støtte produktionen af antistoffer og øge modstanden mod skadelige mikroorganismer. Dette kan hjælpe med at forebygge infektioner og sygdomme.
3. Forbedring af tarmmiljøet: Mælkesyrebakterier kan bidrage til at skabe et sundt tarmmiljø ved at regulere pH-værdien og skabe en balance mellem gode og dårlige bakterier. Dette kan hjælpe med at forebygge ubalance i tarmen, inflammation og andre tarmrelaterede problemer.
4. Styrkelse af hudens sundhed: Mælkesyrebakterier kan også have gavnlige virkninger på hudens sundhed. Ved at øge manglende mængder af gavnlige bakterier på huden kan de hjælpe med at forbedre hudens naturlige forsvar, reducere inflammation og fremme en sund og strålende udseende hud.

De udvalgte brands

Alle produkter på webshoppen er valgt med omtanke for dig, dyrevelfærd samt bæredygtighed. Så her kan du trygt, købe dine hudplejeprodukter og din selvforkælelse.

 • Osmosis + beauty logo

  Osmosis skincare

  Osmosis Beauty er et hudplejemærke, der tænker anderledes. Deres mission er, at ændre den måde vi behandler huden på, ved at give huden evnen til at hele og genopbygge sig selv, og derved opnå varig, kompromisløse relsultater.

  Osmosis kombinere de mest effektive detox-strategier med ikke-toksiske ingridienser for at opnå autentiske transformationer.

  Se produkter 
 • VILD NORD logo

  VILD NORD

  Vild Nord har skabt en verden af det fineste, rene collagenpulver udvundet af skindet fra vildtfanget torsk, som har levet frit i Nordatlantens krystalklare vand. Vores unikke sortiment forener de bedste råvarer fra den nordiske natur med effektive vitaminer og mineraler. Vi lader den nordiske natur forkæle dig med alt det vilde, den har at byde på.

  Se produkter 
 • Bagsværd lakrids logo

  Bagsværd lakrids

  Bagsværd lakrids er et danskejet og danskproduceret lakridsmærke, al lakridsen er håndlavet, fremstillet af de bedste råvare og indpakket i pergamentpapir, som i gamle dage.

  Bagsværd lakrids er en fyldig karamelliseret skær-selv lakrids, som smelter på tungen og øjeblikket giver en saglig og blid, men på samme tid en intens smag af lakrids.

  Se produkter