Hvad er hyperpigmentering?

Hvad er hyperpigmentering?

Hvad er pigmentering?
Pigmentering er en tilstand, hvor huden producerer for meget melaninpigment og derved fremstår med mørke pletter eller områder. Det kan skyldes et utal af faktorer såsom solskader, hormonelle ændringer, ar eller betændelse i huden. Hyperpigmentering kan forekomme på forskellige dele af kroppen, og det kan ske for mennesker i alle aldersgrupper og etniciteter.
Hvordan kommer jeg af med pigmentering?
For at komme af med pigmentering kan man følge en hudplejerutine bestående af en rens, serum, aktivating mist og en moisturizer.
Vi anbefaler
Til at rense huden her vil vi foreslå Osmosis' Purify Cleanser, der med enzymer fra ananas, papaya og kiwi sikrer en blid eksfoliering, så huden efterfølgende fremstår ren, glat og med en fornyet udstråling.

Som serum anbefales Perfection Pigment Corrector, der direkte kan påføres de uønskede mørke pletter. Dette produkt kan reducere eller helt fjerne alderspletter og andre former for hyperpigmentering, så huden får en mere ensartet tone og udstråling. Ingredienserne inkluderer alfa-arbutin, kojinsyre og niacinamid, der arbejder dybt inde i huden for at reducere pigmenteringen og samtidig beskytter og styrker huden.

Osmosis Catalyst AC-11 Repair C Serum er et patenteret og klinisk dokumenteret serum, der aktivere reperationsmekanismerne i vores egne celler for at eliminere ældningstegn i huden. Serummet kan også reducere hyperpigmenteringer og ar, samt øge hudens elasticitet.
Det smarte ved Osmosis er at har man flere serum'er fra dem, kan man blande dem og få effekten fra dem begge. 

For at tilføre huden antioxidanter og efterlade den blød og fugtet, kan Osmosis Boost - Peptide Activating Mist påføres efter serumen. Mistet indeholder peptider og frekvensvand.

Endelig anbefales Osmosis Protect SPF 30 solcreme. Dette er en eco-friendly og non-nano zink-oxid baseret solcreme, der tilbyder bredspektret beskyttelse mod UVA og UVB stråler, og som samtidig er let og fugtgivende.

De udvalgte brands

Alle produkter på webshoppen er valgt med omtanke for dig, dyrevelfærd samt bæredygtighed. Så her kan du trygt, købe dine hudplejeprodukter og din selvforkælelse.

 • Osmosis + beauty logo

  Osmosis skincare

  Osmosis Beauty er et hudplejemærke, der tænker anderledes. Deres mission er, at ændre den måde vi behandler huden på, ved at give huden evnen til at hele og genopbygge sig selv, og derved opnå varig, kompromisløse relsultater.

  Osmosis kombinere de mest effektive detox-strategier med ikke-toksiske ingridienser for at opnå autentiske transformationer.

  Se produkter 
 • VILD NORD logo

  VILD NORD

  Vild Nord har skabt en verden af det fineste, rene collagenpulver udvundet af skindet fra vildtfanget torsk, som har levet frit i Nordatlantens krystalklare vand. Vores unikke sortiment forener de bedste råvarer fra den nordiske natur med effektive vitaminer og mineraler. Vi lader den nordiske natur forkæle dig med alt det vilde, den har at byde på.

  Se produkter 
 • Bagsværd lakrids logo

  Bagsværd lakrids

  Bagsværd lakrids er et danskejet og danskproduceret lakridsmærke, al lakridsen er håndlavet, fremstillet af de bedste råvare og indpakket i pergamentpapir, som i gamle dage.

  Bagsværd lakrids er en fyldig karamelliseret skær-selv lakrids, som smelter på tungen og øjeblikket giver en saglig og blid, men på samme tid en intens smag af lakrids.

  Se produkter