Hvad er enzymer?

Hvad er enzymer?

Enzymer er stoffer der er nødvendige for at kroppen den kan fungere. Da kroppen hele tiden går igennem cyklusser ad nedbrydning og opbygning af celler og næringsstoffer som er helt afhængige af enzymer. Enzymer er også en del af den funktion, der gør det muligt for kroppen at sende signaler mellem celler og muskler. 

Hvor stammer enzymer i hudpleje fra?

Enzymer i Osmosis hudpleje stammer fra ananas, fordi ananas indeholder enzymet bromelain. 
Hvorfor er bromelain godt?
Bromelain er godt til hudpleje af 8 grunde:
1. Exfoliering
Ananas indeholder enzymet bromelain, der er naturligt kilde til exfoliering, det fjerner skånsomt døde hudceller og efterlader huden med en glattere og lysere overflade.
2. Ensartet hudtone
Bromelainenzymet hjælper med at give huden en ensartet hudtone, det gør enzymet ved at lysne mørke områder.
3. Anti-inflammatorisk
Ananasenzymet bromelain har antiinflamatioriske egenskaber der kan afhælpe irriteret hud, reducere rødme, hvilket gør at bromelain er et godt enzym at bruge til sensitiv hud og hud med acne. 

Osmosis Purify, enzyme cleanser

4. Kollagen produktion
Bromelain i ananas stimulere kollagensyntese der bidrager til at forbedre hudens ungdommelige udseende. 
5. Hydrering
Når bromelainemzymet fjerner døde hudceller gives dermed plads til at moisturizers kan trænge ind huden og give kan blive absorberet af huden og derved give huden den hydrering den her behov for. 

Osmosis Gentle Cleanser

6. Naturlig og skånsom
Bromelain ananas er et naturligt og skånsomt alternativ til produkter med kemiske exfolieringer, hvilket gør den velegnet til alle hudtyper også den sensitive.  
7. Giver huden glød
Vanligt brug af produkter med bromelain vil give huden en sund glød, og efterlade den med en frisk fornyelse. 
8. Antioxidant beskyttelse
Bromelainenzymet fra ananas indeholder antioxidanter der hjælper huden med at undgå skader fra frie radikaler og understøtter hudens sundhed generelt. 
Hvad er frie radikaler?
Frie radikaler angriber forskellige elementer i kroppen, det kan være vores DNA, fedtstoffer, fedtsyre og proteiner, men de angriber også sunde hudceller. Når de frie radikaler angriber elementerne i kroppen betyder det at de oxideres hvilket medføre rynker, nedbrud af kollagen i huden og forværre elasticiteten i huden. 

De udvalgte brands

Alle produkter på webshoppen er valgt med omtanke for dig, dyrevelfærd samt bæredygtighed. Så her kan du trygt, købe dine hudplejeprodukter og din selvforkælelse.

 • Osmosis + beauty logo

  Osmosis skincare

  Osmosis Beauty er et hudplejemærke, der tænker anderledes. Deres mission er, at ændre den måde vi behandler huden på, ved at give huden evnen til at hele og genopbygge sig selv, og derved opnå varig, kompromisløse relsultater.

  Osmosis kombinere de mest effektive detox-strategier med ikke-toksiske ingridienser for at opnå autentiske transformationer.

  Se produkter 
 • VILD NORD logo

  VILD NORD

  Vild Nord har skabt en verden af det fineste, rene collagenpulver udvundet af skindet fra vildtfanget torsk, som har levet frit i Nordatlantens krystalklare vand. Vores unikke sortiment forener de bedste råvarer fra den nordiske natur med effektive vitaminer og mineraler. Vi lader den nordiske natur forkæle dig med alt det vilde, den har at byde på.

  Se produkter 
 • Bagsværd lakrids logo

  Bagsværd lakrids

  Bagsværd lakrids er et danskejet og danskproduceret lakridsmærke, al lakridsen er håndlavet, fremstillet af de bedste råvare og indpakket i pergamentpapir, som i gamle dage.

  Bagsværd lakrids er en fyldig karamelliseret skær-selv lakrids, som smelter på tungen og øjeblikket giver en saglig og blid, men på samme tid en intens smag af lakrids.

  Se produkter