Dr. Ben Johnson Osmosis Beauty

Dr. Ben Johnson Osmosis Beauty

Hvem er Dr. Ben Johnson
Dr. Ben Johnson er grundlæggeren af Osmosis Beauty og Osmosis MD skincare. Han er uddannet hudlæge og kosmetisk formulerer
Dr. Ben Johnson har en vision om at ændre retningen af hudpleje væk fra overdreven eksfoliering og derpå forny fokus på dermal remodeling, barriere og DNA-reparation, og afgiftning. Dr. Ben Johnsons filosofi er, at huden og kroppen skal analyseres som en helhed, og derfor er alle Osmosis produkter udviklet så de behandler hudtilstande ved kilden for at genoprette skønhed og velvære. Tag vores hudtest, for at finde lige netop de produkter der passer til din hud.

Holdninger og opfattelser fra Dr. Ben

 • Behandlinger som syre-, laser- og andre traumatiske metoder stimulerer kollagenproduktionen, men erstatter kun sundt kollagen, som er blevet beskadiget af behandlingen. De øger ikke mængden af kollagen i huden og kan endda føre til kollagentab. 
 • Kollagenproduktionen øges ved at forbedre hudens ernæring, blodcirkulation og generelle sundhed. Det vil styrke dermis og give varige resultater. Forskning viser, at kun retinaldehyd og retinsyre (og ikke andre former for retinol) faktisk aktiverer fibroblaster til at danne dermalt kollagen. 
 • “Ved hele tiden at spørge ‘hvorfor’ og følge hudens signaler og forskningen har jeg opdaget, at vores hud næsten kan helbrede sig selv med en præcis målrettet tilgang.” Ben Johnson, MD, CEO
 •  Ujævn hudfarve (hyperpigmentering) skyldes altid inflammation i huden, så den bedste måde at behandle hyperpigmentering på er ved at adressere årsagen. 
 • Osmosis har forbundet leverpletter og melasma med leverskade/inflammation og alderspletter med eksisterende sår i overhuden. 
 • Acne er ikke et problem med bakterier. Det skyldes toksiner i huden. Alle områder i ansigtet og på kroppen afspejler en zone, som kan relateres til miljømæssige toksiner eller organer. Ved at behandle toksinerne indefra kan vi fjerne acne. 
 • Rosacea skyldes fordøjelsesproblemer som kan ses i bestemte områder i ansigtet. Ved at behandle huden indefra og ud kan vi ofte kurere lidelsen. 
 • DNA-reparerende værktøjer som ikke fandtes før Osmosis. Osmosis’ patenterede DNA-reparation bruger for første gang kombinationen af hydroxyprolin, hydroxylysin og hydroxyglycin til at fremskynde reparationen, som vores kliniske forsøg viser. 
 • Oxidativ-reparerende værktøjer som ikke fandtes før Osmosis. Vores patenterede trixolan (ozoniseret ethyl oleat) reparerer overhuden på en unik måde, hvilket resulterer i fjernelse. Behandlinger som reparerer overhuden på en unik måde, hvilket resulterer i fjernelse af alderspletter, forbedring af hudens tilstand og formindskelse af porer. 
 • Mange hudproblemer skyldes patogener som candida, virus og bakterier. Kun Osmosis har løsninger, som er specifikt rettet mod disse årsager, som skaber resultater, som tidligere var umulige. Din hud og krop fungerer med en perfektion som vi stadig ikke helt forstår. Det betyder at den bedste tilgang er at genskabe et ungdommeligt miljø ved at give vigtige næringsstoffer, fjerne toksiner og patogener (og ofte følelser) som forstyrrer sunde processer. Og stole på, at den vil helbrede og reparere sig selv.

De udvalgte brands

Alle produkter på webshoppen er valgt med omtanke for dig, dyrevelfærd samt bæredygtighed. Så her kan du trygt, købe dine hudplejeprodukter og din selvforkælelse.

 • Osmosis + beauty logo

  Osmosis skincare

  Osmosis Beauty er et hudplejemærke, der tænker anderledes. Deres mission er, at ændre den måde vi behandler huden på, ved at give huden evnen til at hele og genopbygge sig selv, og derved opnå varig, kompromisløse relsultater.

  Osmosis kombinere de mest effektive detox-strategier med ikke-toksiske ingridienser for at opnå autentiske transformationer.

  Se produkter 
 • VILD NORD logo

  VILD NORD

  Vild Nord har skabt en verden af det fineste, rene collagenpulver udvundet af skindet fra vildtfanget torsk, som har levet frit i Nordatlantens krystalklare vand. Vores unikke sortiment forener de bedste råvarer fra den nordiske natur med effektive vitaminer og mineraler. Vi lader den nordiske natur forkæle dig med alt det vilde, den har at byde på.

  Se produkter 
 • Bagsværd lakrids logo

  Bagsværd lakrids

  Bagsværd lakrids er et danskejet og danskproduceret lakridsmærke, al lakridsen er håndlavet, fremstillet af de bedste råvare og indpakket i pergamentpapir, som i gamle dage.

  Bagsværd lakrids er en fyldig karamelliseret skær-selv lakrids, som smelter på tungen og øjeblikket giver en saglig og blid, men på samme tid en intens smag af lakrids.

  Se produkter