Cupping terapi

Cupping terapi

Hvad er cupping og hvorfor skal man bestille en sådan behandling?

Cupping er en behandlingsform med sugekopper. Behandlingen fremmer blodtilførslen til musklerne og kan udover at styrke immunforsvaret, også hjælpe dine muskler med at slappe af. Cupping virker 10 gange så effektivt som dybdegående massage. Det kan også hjælpe med at reducere appelsinhud.

Der er mange grunde til at få lavet en cupping behandling. Her er nogle af de ting, som cupping kan være godt for og forebygge:

 

En behandling med cupping foregår ved, at forskellige størrelser glaskopper, der suges fast til huden ved hjælp af undertryk. Dette undertryk laves ved at holde en brændende genstand ind i glasset, ilden opsluger ilten og derved opstår der understryk i glasset, hvilket bruges til at få glasset til at danne undertryk på huden. 

Effekten af undertrykket er at øge blodgennemstrømningen i et bestemt område, for at opløse myoser og triggerpunkter, samt at fjerne affaldsstoffer (stagnationer) fra bindevæv og muskler.

En cupping behandling kan vare fra 45-75 minutter. Ved en cuppingbehandling kan man sætte fokus på en eller flere områder. 

Man kan godt opleve at få blå mærker af behandlingen, i form af et sugemærke der hvor cuppen har siddet, for de mindst udtalte vil der gå ca 1 uge og for de mærke der er lidt mere blå vil der gå ca 3 uger før de er helt væk. Det kan dog variere fra person til person hvor længe der går før de blå mærker er helt væk. 

 

De udvalgte brands

Alle produkter på webshoppen er valgt med omtanke for dig, dyrevelfærd samt bæredygtighed. Så her kan du trygt, købe dine hudplejeprodukter og din selvforkælelse.

 • Osmosis + beauty logo

  Osmosis skincare

  Osmosis Beauty er et hudplejemærke, der tænker anderledes. Deres mission er, at ændre den måde vi behandler huden på, ved at give huden evnen til at hele og genopbygge sig selv, og derved opnå varig, kompromisløse relsultater.

  Osmosis kombinere de mest effektive detox-strategier med ikke-toksiske ingridienser for at opnå autentiske transformationer.

  Se produkter 
 • VILD NORD logo

  VILD NORD

  Vild Nord har skabt en verden af det fineste, rene collagenpulver udvundet af skindet fra vildtfanget torsk, som har levet frit i Nordatlantens krystalklare vand. Vores unikke sortiment forener de bedste råvarer fra den nordiske natur med effektive vitaminer og mineraler. Vi lader den nordiske natur forkæle dig med alt det vilde, den har at byde på.

  Se produkter 
 • Bagsværd lakrids logo

  Bagsværd lakrids

  Bagsværd lakrids er et danskejet og danskproduceret lakridsmærke, al lakridsen er håndlavet, fremstillet af de bedste råvare og indpakket i pergamentpapir, som i gamle dage.

  Bagsværd lakrids er en fyldig karamelliseret skær-selv lakrids, som smelter på tungen og øjeblikket giver en saglig og blid, men på samme tid en intens smag af lakrids.

  Se produkter