Sugaring intim + ½ ben sugaring

Sugaring intim + ½ ben sugaring (60 min.)

Glat intimområde og smukke ben

Du skal vælge denne behandling, hvis du vil have flotte resultater, der holder. Det er effektiv hårfjerning i intimområdet og på dine underben. Sugaring er en yderst mild og skånsom metode, som samtidig giver et langtidsholdbart resultat uden hår i op til 3 uger. Ved sugaring trækkes hårene ud i deres naturlige vækstretning, og på den måde undgår du indgroede og knækkede hår. 

De fleste oplever at hårfjerning med sugaring fra ROYX pro er mindre smertefuld end med voks, og at resultatet holder længere tid. Jeg tilbyder også sugaring af hele ben hvis du ønsker at dine lår også bliver taget. og har du lyst til at få fjernet hårene under armene, er dette et tilkøb på bare 100,- hvis du vælger sugaring af arrmhuler under tilvalgs ydelser når du booker din tid i mit online booking system. 

Du skal helst ikke barbare området 14 dage før din behandling, da hårene skal have en længde på 5-10 mm for at kunne fjernes helt, og jeg vil desuden anbefale at have et par rene trusser med i tasken, så der ikke bliver arbejdet bakterier ind i de helt åbne hårsække.

Jeg tilbyder kun intim hårfjerning til kvinder. Book din tid online HER.

Sugaring intim + ½ ben sugaring
Pris  kr. 900,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

Body N'Balance v/ Dianna Sjøgren Pedersen

info@bodynbalance.dk

Trepkasgade 9 kld

2100 København ØINDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 9:00 - 20:00

Tirsdag: 9:00 - 20:00

Onsdag: 7:00 - 12:00

Torsdag: 9:00 - 20:00

Fredag: 9:00 - 20:00

Lørdag: Lukket 

Søndag Lukket 


Hvis du ønsker en tid uden for åbningstiderne, så send os en mail med din forespørgsel.Copyright © 2022 Acaao

Design og udvikling Acaao