Sugaring ansigt 1 område

Sugaring ansigt 1 område (15 min.)

Mild hårfjerning i ansigtet til alle hudtyper

Hvis du døjer med uønsket hårvækst i ansigtet, så er sugaring en af de mest naturlige og skånsomme metoder til at slippe af med irriterende dun og de mørke hår. Her går sukkermassen fra ROYX pro ind og trækker de enkelte hårrødder ud i deres naturlige vækstretning – helt uden at forstyrre hudcellerne, og derfor bliver resultatet smukt og naturligt, med minimal rødme og irritation. 

Sugaring kan bruges til alle hudtyper, og du opnår samtidig en meget blødere hud. Derfor anbefaler jeg altid sugaring til hårfjerning i ansigtet, og det er blevet et utrolig populært valg hos mange af mine kunder, enten som behandling i sig selv, eller som tilvalg til fx en ansigtsbehandling eller intim sugaring.

 

Vælg behandlingen sugaring ansigt 1 område, hvis du har dun og/eller kraftige og mørke hår et særligt sted i ansigtet – det kan være enten overlæbe, kinder eller hage. Du kan også vælge mine behandlinger sugaring ansigt 2 områder eller sugaring hele ansigt u/bryn, hvis du har brug for det. Du er altid velkommen til at kontakte mig via mail info@bodynbalance.dk, hvis du er i tvivl om den rette behandling for dig.

Pris  kr. 150,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

Body N'Balance v/ Dianna Sjøgren Pedersen

info@bodynbalance.dk

Trepkasgade 9 kld

2100 København ØINDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 9:00 - 20:00

Tirsdag: 9:00 - 20:00

Onsdag: 7:00 - 12:00

Torsdag: 9:00 - 20:00

Fredag: 9:00 - 20:00

Lørdag: Lukket 

Søndag Lukket 


Hvis du ønsker en tid uden for åbningstiderne, så send os en mail med din forespørgsel.Copyright © 2022 Acaao

Design og udvikling Acaao