Retning af bryn

Retning af bryn (15 min.)

Ønsker du flotte og perfekte bryn der er tilpasset din stil og dit ansigt, så book en tid her via online booking. 

Bryn indrammer ansigtet, og giver kant og personlighed, og med en retning og trimning af brynene giver vi dem den perfekte form, som passer til dit ansigt. Jeg har igennem mange år rettet bryn på mange klienter, og har gjort bryn til en af mine specialer. Jeg retter brynene til med sugaring eller kun pincet, og går bagefter efter med pincet og saks så dine bryn kommer til at stå knivskarpt. der er også mulighed for at få voks, men da sugaring er mere skånsomt for huden, er dette mit foretrukne. 

Du skal kunne stole på din behandler ikke retter dine bryn skævt eller for små, eller i en form der ikke passer til dig, og derfor vil vi i sammenråd finde den rigtige form der passer til dit ansigt, og den korrekte pleje af dine bryn. En enkel og professionel løsning der ikke involvere tatovering af bryn og som giver et naturligt flot look. Send også gerne din teenager ned og få ordnet brynene inden de får overplukket dem med pincetten. 
Det er også muligt at købe en af de flotte guld farvet pincetter med hjem for kun 65,-, så du derhjemme kan fjerne de vildfarene hår mellem dine bryn behandlinger. 

Retning af bryn er ikke kun for kvinder, men alle køn. 

ønsker du dem endnu mere skarpe, samt flotte sorte vipper farver jeg dem også gerne, og det kan enten bookes som et tilvalg eller som samlet behandling. 
Du kan læse meget mere om retning og farvning af bryn og vipper HER

Retning af bryn
Pris  kr. 125,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

Body N'Balance v/ Dianna Sjøgren Pedersen

info@bodynbalance.dk

Trepkasgade 9 kld

2100 København ØINDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 9:00 - 20:00

Tirsdag: 9:00 - 20:00

Onsdag: 7:00 - 12:00

Torsdag: 9:00 - 20:00

Fredag: 9:00 - 20:00

Lørdag: Lukket 

Søndag Lukket 


Hvis du ønsker en tid uden for åbningstiderne, så send os en mail med din forespørgsel.Copyright © 2022 Acaao

Design og udvikling Acaao