Om mig

Jeg har altid vidst, at jeg skulle være behandler
Lige siden jeg var helt lille, har jeg vidst, at jeg skulle være behandler. Jeg er vokset op med en farmor, der havde en klinik med spabehandlinger. Jeg elskede hele miljøet og begyndte hurtigt at lave behandlinger på veninder og famile. Som 16-årig blev jeg receptionist i klinikken, og  begyndte at lære at lave behandlingerne på de ansatte, herefter begyndte jeg at uddanne mig indenfor området.

I 2011 startede jeg uddannelsen som kosmetiker og sideløbende blev jeg certificeret fysiurgisk massage terapeut og sports massør. I perioden 2015-2019 læste jeg kinesisk medicin, så her fik jeg akupunkturen og den holistiske tilgang med. Jeg er også uddannet spabehandler i forbindelse med kosmetiker uddanelsen, og ligesom jeg har lært cupping og guassha både som kosmetiker og indenfor den kinesiske tradition har jeg også lært den gennem massør udannelsen.

Igennem flere år har jeg været ansat på nogle af de større klinikker i københavn, men de sidste 4 år inden jeg blev selvstændig var jeg ansat på en klinik, hvor jeg fungerede som behandler og træner i de forskellige behandlinger og oplæring af nye behandlere indtil jeg åbnede Body N’Balance i Oktober 2017. 

KONTAKTINFORMATION

Body N'Balance v/ Dianna Sjøgren Pedersen

info@bodynbalance.dk

Trepkasgade 9 kld

2100 København ØINDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 9:00 - 20:00

Tirsdag: 9:00 - 20:00

Onsdag: 7:00 - 12:00

Torsdag: 9:00 - 20:00

Fredag: 9:00 - 20:00

Lørdag: Lukket 

Søndag Lukket 


Hvis du ønsker en tid uden for åbningstiderne, så send os en mail med din forespørgsel.Copyright © 2022 Acaao

Design og udvikling Acaao