Ansigtsbehandlinger med Dr. Baumann og Yonka

- Her hos Body N'Balance skræddersyer jeg altid behandlingen til netop din hudtype, tilstand og behov.

Med mine mange års erfaringer inden for hudpleje, ligger jeg stor vægt på at give din hud dens naturlige glød tilbage, afspænde ansigtsmuskulaturen og sætte huden i balance.Vi er alle forskellige og derfor yder jeg altid mit bedste for at du får det bedste resultat! Derfor skal der også tages hensyn til at jeg som din behandler kan ændre en i den behandling du har booket, selvfølgelig i sammenråd med dig som klient, så du altid kan sikre dig det bedste om mest tilpasset resultat. 

Du behøver derfor ikke tage stilling til på forhånd, inden du bestiller din tid, om din hud i dag mangler fugt, dybderens eller antiage. 

Bestil din tid efter hvor meget du gerne vil have vi arbejder i dybden med din hud, og bestil evt en tid til en opfølgende boost behandling så du kan få mere ud af dine produkter. 

Alle behandlinger vil som minimum indeholde en dobbelt afrensning, hudanalyse, peeling, maske, toner, serum, øjencreme, dagcreme og solcreme, alt selvfølgelig tilpasset til din huds behov på dagen. 

Andre ting man frit kan vælge i sin behandling på dagen er, om man vil have fjernet hår i ansigtet på overlæbe eller hage med sugaring, rettet bryn, dybderens, dybdegående ansigtsmassage, håndmassage eller hovedbundsmassage. Som klient kan du vide dig tryg i at jeg ikke bruger produkter der indeholder kunstige parfume stoffer eller er testet på dyr.

Dr. Baumann-produkterne er allergivenlige, og tit kan tåles af de personer der ikke tåler normal hudpleje og at produkterne er:

· uden kemisk konservering
· uden parfume
· uden mineralske olier
· uden indholdsstoffer fra dyr
· uden overflødig emballage

Dr. Baumannn udvælger råstoffer, som har mindst mulig risiko for at give allergi. Dr. Baumann har en høj hudtolerance og kan ofte tåles af personer, som normalt ikke kan tåle hudplejeprodukter. 

Indenfor kosmetik er især parfumer og en række kemiske konserveringsstoffer skyld i allergi. Derfor har Dr. Baumann kosmetik brugt omfattende ressourcer på at gøre produkterne holdbare uden kemisk konservering og uden parfume.

Produkterne er ligeledes uden skadelige kunstige farvestoffer og parfumestoffer, uden mineralske olier og lanolin og uden kemiske konserveringsmidler.


Ansigtsbehandlinger og tillægsbehandlinger

Almindelig ansigtsbehandling 60 min. den klassiske.

60 min. ansigtsbehandling med dobbelt afrensning, hudanalyse med hjælp til produkt valg, peeling, dybderens, let retning af bryn, specialmaske og afsluttende toner og cremer.

Den klassiske ansigtsbehandling, der er god til dig der ikke døjer med de største hud problemer. Kan anbefales at få lavet 1 gang om måneden. 

500,-

Wellness ansigtsbehandling 75
min. ren afslappelse.

75 min. ansigtsbehandling med Dobbelt afrensning, hudanalyse, peeling, ansigtsmassage med akupressur og lifting teknikker, peel-off alginat maske, hånd-, nakke- og hovedbundsmassage. afsluttende toner, ampul, liposomer, øjencreme og dagcreme.

Den ultimative ansigtsbehandling til dig, der trænger til ansigtsmassage, afstressning og fugt!

700,-

Luksus ansigtsbehandling 90
min. all inklusive.

90 min. ansigtsbehandling med dobbelt afrensning, hudanalyse med hjælp til produktvalg, peeling, dybderens, retning og farvning af bryn og vipper, specialmasker, ansigts- og hovedbundsmassage og afsluttende toner, ampul, liposomer, øjencreme og dagcreme.

Indeholder alt det dit ansigt har brug for!

750,-

Deluxe ansigtsbehandling 120
min. i himlen

120 min. Vi starter med en afspændende og dybdegående ryg-, skulder- og nakkemassage. Ansigtsbehandling med dobbelt afrensning, hudanalyse med hjælp til produktvalg, peeling, maske, dybderens, retning og farvning af bryn og vipper, special maske, løftende og drænerende massage af hals, ansigt og hovedbund samt afsluttende toner, ampul, serum, øjencreme og dagcreme.

Luksus ansigtsbehandling inkl 30 min. dybdegående ryg-, skulder- og nakkemassage. Så bliver det nærmest ikke bedre. 

1.000,-

EKSTRA DYBDERENS

30 min. ekstra dybderens beregnet til dig som trænger til en ekstra udrensning i ansigtet, bryst eller ryg. Vær opmærksom på at der allerede er dybderens med i de fleste behandlinger. 

300,-

EKRA ANSIGTSMASSAGEST

30 min. ekstra forkælelse. En afspændende, løftende og drænerende massage, hvor muskelspændinger og stresspåvirkninger bliver masseret ud af enhver ansigtsmuskel. Massagen foregår i en maske, creme eller lotion bestemt efter hudtype.

300,-

EKSTRA NÆRENDE OG FUGT GIVENDE ALGINAT
PEEL-OFF MASKE

Du har også mulighed for at opgradere din maske med den super nærende og fugtgivende alginat peel-off maske som tilføjer huden essentielle aminosyre og mineraler. samtidig spære den alt fugt inde, og vil blive lagt oven på en fugtgivende maske for at få masken til at trænge helt ned i huden. 

100,-

KONTAKTINFORMATION

Body N'Balance v/ Dianna Sjøgren Pedersen

info@bodynbalance.dk

Blegdamsvej 84

2100 København ØINDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 9:00 - 20:00

Tirsdag: 9:00 - 20:00

Onsdag: 7:00 - 12:00

Torsdag: 9:00 - 20:00

Fredag: 9:00 - 20:00

Lørdag: Lukket 

Søndag Lukket 


Hvis du ønsker en tid uden for åbningstiderne, så send os en mail med din forespørgsel.Copyright © 2020 Acaao

Design og udvikling Acaao