DR.BAUMANN - BIONOM HUDPLEJE

Dr. Baumann bygger konsekvent på viden fra dermatologien og allergologien.

Dr. Baumann hudpleje rækker vi ethvert behov til kvinder, og mænd. 

Dr. Baumann vælger grund- og virkestoffer, der kommer så tæt på hudens naturlige stoffer, som det er muligt. Bionom skønhedspleje fokuserer på at tilbyde alt hvad du behøver for at opnå en sund og velplejet hud.


Den udsøgte bionome pleje er:

· uden kemisk konservering
· uden parfume
· uden mineralske olier
· med specielle liposomer
· med vegetabilske olier
· uden indholdsstoffer fra dyr
· uden overflødig emballage

Dr. Baumannn udvælger råstoffer, som har mindst mulig risiko for at give allergi. 

Dr. Baumann har en høj hudtolerance og kan ofte tåles af personer, som normalt ikke kan tåle hudplejeprodukter.

Indenfor kosmetik er især parfumer og en række kemiske konserveringsstoffer skyld i allergi. Derfor har Dr. Baumann kosmetik brugt omfattende ressourcer på at gøre produkterne holdbare uden kemisk konservering og uden parfume.

Dr. Baumann Forschung har igennem flere års forskning og erfaring banet vejen med bionome produkter. I vores bionome produkter giver vi Dig som forbruger sikkerhed for, at alle produkter er non-comedogene. 

Produkterne er ligeledes uden skadelige kunstige farvestoffer og parfumestoffer, uden mineralske olier og lanolin og uden kemiske konserveringsmidler.


Bionome produkter er udviklet med miljøet i tankerne og Dr. Baumann Forschung sikrer, at alle planteudtræk er fra rene kilder. Dr. Baumann Forschung anvender udelukkende naturlige planteolier, derved minimeres allergi risikoen, og der opnås større hud tolerance. 

Produkterne er ligeledes fremstillet uden dyreforsøg og uden overflødig emballage Vi stiler mod højere, ”Bionom skønheds-pleje”.

Vores mål er at gøre det maksimale for dig og din hud, indenfor de grænser som dine arveanlæg sætter. Mange lader næsen eller øjet afgøre købet af hudplejeprodukter, men vi anbefaler, at man først og fremmest kigger nøje på INCI-DEKLARATIONEN, for kun med de rigtige indholdsstoffer og ernæring får man en sundere hud med en flottere udstråling.

Mange tror, at ”naturkosmetik” er det bedste for huden, men natur er kun gavnlig for huden, hvis huden og dens immunceller kan forlige sig med stofferne. Vi bør ikke blindt bruge ”natur til huden”, men istedet omhyggeligt vælge produkter, som tager hensyn til ”hudens natur”.

Vi, som ansvarlige producenter, udvælger råstoffer, som har mindst mulig risiko for at give allergi, og at vi desuden udelader de to hyppigste allergi-udløsere, nemlig kemisk konservering og parfumestoffer. Ved at aflure naturen er det lykkedes at gøre hudplejepræparaterne holdbare uden kemisk konservering.

Dr. Baumann hudpleje serien er den store generelle serie som kan benyttes af alle og især fra 25+ til 45

Dr. Baumann SkinIdent hudpleje serien er den generelle serie til den modne hud fra 35+

SkinIdent® PURE SKIN CARE to mature skin

Dr. Baumann’s SkinIdent var den første hudpleje serie, der udelukkende er opbygget af hud og kropsidentiske indholdsstoffer og vitaminer udvundet på planter og frugt.

Dybdevirkningen med SkinIdent basispleje med Dr. Baumann’s Liposomer er grundlaget for den perfekte pleje. Liposomerne øger hudens fugtindhold og sluser vigtige virkestoffer som f.eks. vigtige vitaminer ind i huden. Liposomerne er geniale virkestoffer med mange funktioner bl.a. også mod tørhed, rynker og slap hud samt yder beskyttelse og er regenererende.

Din hud bliver synligt mere frisk, - tørhed og sensibilitet normaliseres og huden regenereres hurtigere med den forbedrede blodgennemstrømning fra produkterne. Hudens ældning får mindre fart og virker mere ungdommelig og sund.

SkinIdent hudpleje serien er den generelle serie til den modne hud fra 35+

Vigtig information:
Vi beder dig venligst om ikke at anvende rense- og plejeprodukter fra andre serier sammen med SkinIdent produkterne. Hvis disse fremmede produkter indeholder mineralolier, duftstoffer, konserveringsstoffer m.m., kan SkinIdents virkning og hudtolerance blive nedsat eller helt ophævet.

SkinIdent produkterne har en høj virkestofkoncentration og er meget drøje. Anvend kun ca. 1/4 mængde i forhold til al anden kosmetik.

KONTAKTINFORMATION

Body N'Balance v/ Dianna Sjøgren Pedersen

info@bodynbalance.dk

Trepkasgade 9 kld

2100 København ØINDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 9:00 - 20:00

Tirsdag: 9:00 - 20:00

Onsdag: 7:00 - 12:00

Torsdag: 9:00 - 20:00

Fredag: 9:00 - 20:00

Lørdag: Lukket 

Søndag Lukket 


Hvis du ønsker en tid uden for åbningstiderne, så send os en mail med din forespørgsel.Copyright © 2022 Acaao

Design og udvikling Acaao