TCM - Traditonal chinese medicin

Få en krop i balance med kinesisk akupunktur

Med traditionel kinesisk akupunktur går jeg ind og påvirker energibanerne, også kadt meridianerne, i din krop. Du vil kunne opleve at mærke en lindring af smerter og en muskelafspændende effekt, ligesom en afstressende fornemmelse vil brede sig i hele kroppen under behandlingen.

I følge kinesisk medicin skyldes mange lidelser, kroniske smerter og sygdomme, ubalancer i din krop, og når jeg påvirker de rette akupunkturpunkter, kan jeg aktivere kroppens egne helbredende kræfter, også kaldet Qi, og være med til at kroppens balance.


Professionel akupunkturbehandling mod kroniske og akutte smerter

Idet akupunkturen påvirker både krop og sjæl, så kan den blandt andet:

  • Afhjælpe kroniske sygdomme

  • Understøtte fertilitetsbehandlinger

  • Lindre migræne/ hovedpine

  • Mindske menstruationsproblemer og andre kvinde problematikker

  • Afhjælpe angst, stress og søvnløshed

  • Løsne op for smerter og spændinger

  • Afhjælpe urinvejslidelser og fordøjelsesproblemer


Alle behandlinger foregår i Body N’Balances lokaler på Østerbro i København. Jeg er også Registreret Alternativ Behandler (RAB) hos brancheforeningen Praktiserende Akupunktøre (PA).

Vær opmærksom på, at du kan få tilskud til dine akupunkturbehandlinger fra nogle af forsikringsselskabernes sundhedsordninger.


En anerkendt behandlingsform

Akupunkturen lindrer bagvedliggende udfordringer og får velvære til at brede sig i hele kroppen. Det er en anerkendt og seriøs behandlingsform, der har sit ophav i den kinesiske medicin og filosofi og er blevet praktiseret i årtusinder. Verdenssundhedsorganisationen WHO meldte ud i 1991, at akupunktur lindrer smerte, styrker immunforsvaret og regulere forskellige fysiologiske funktioner.


Styrk behandlingen med cupping, Gua Sha eller Moxa

Alle behandlinger starter med en samtale, hvor jeg hører om dine særlige udfordringer og eventuelle ønsker.

Jeg kan supplere din behandling med cupping, som er effektiv til at løsne på for arvæv og overspændt bindevæv. Gua Sha, en form for massage med sten der løsner spændinger og stagnationer, er er også en mulighed. Det er en traditionel kinesisk behandlingsmetode, som løsner kroppens affaldsstoffer og mindsker muskelspændinger. Moxa, er den tørrede kinesiske lægeurt mugurt, og den er god til at rette op på ubalancer hvor der er kuldeområder i kroppen.


Du er altid velkommen til at kontakte mig for yderligere information

Har du spørgsmål eller vil høre mere om mine behandlinger, så er du meget velkommen til at kontakte mig på facebook eller instagram eller du kan skrive til en e-mail til info@bodynbalance.dk Så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.


Få et skræddersyet behandlingsforløb

Mange har brug for flere behandlinger før de oplever den fulde effekt. Sammen planlægger vi et behandlingsforløb, der passer til dig behov.

KONTAKTINFORMATION

Body N'Balance v/ Dianna Sjøgren Pedersen

info@bodynbalance.dk

Blegdamsvej 84

2100 København ØINDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 9:00 - 20:00

Tirsdag: 9:00 - 20:00

Onsdag: 7:00 - 12:00

Torsdag: 9:00 - 20:00

Fredag: 9:00 - 20:00

Lørdag: Lukket 

Søndag Lukket 


Hvis du ønsker en tid uden for åbningstiderne, så send os en mail med din forespørgsel.Copyright © 2020 Acaao

Design og udvikling Acaao