90 min. luksus ansigtsbehandling

Luksus Ansigtsbehandling – 

For dig der trænger til lidt luksus i en hektisk hverdag 

90 minutter 

Behandlingen er for dig, der trænger til en dybdegående pleje af ansigtet og hovedbundsmassage. Huden efterlades blød, og jeg afhjælper spændinger i og omkring ansigtet. Behandlingen er velegnet til alle hudtyper, hvor jeg altid vil være opmærksom på dine udfordringer og behov. Hvis du er plaget af enten tør eller fedtet hud, så tilfører denne behandling ekstra velvære til din hud. 

 

Behandlingen varer i 90 minutter med tid til at du kan afkoble og jeg kan komme give din hud luksus pleje. Jeg vil lave en hudanalyse og vejlede dig til, hvilke produkter du kan bruge til at afhjælpe dine udfordringer.  

 

Jeg benytter lækre produkter fra Dr. Baumann, som er naturlige og allergivenlige uden nogle former for kemisk konservering. I en dobbelt afrensning, peeling og dybderens får huden den omsorg, som den behøver. Udover ansigtsbehandlingen vil jeg give dig en hovedbundsmassage, som virker afslappende og beroligende. Afslutningsvis vil jeg benytte mig af toner, ampul, liposomer, øjencreme og dagcreme samt farve og rette dine bryn og vipper. Alt sammen til dig, der trænger til lidt luksus. 

 

Hvis du har brug for en ekstra dybderens eller ønsker en kombinationsbehandling med ansigtsmassage, så kan du tilkøbe dette.  

90 min. luksus ansigtsbehandling
Pris  kr. 975,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

Body N'Balance v/ Dianna Sjøgren Pedersen

info@bodynbalance.dk

Trepkasgade 9 kld

2100 København ØINDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 9:00 - 20:00

Tirsdag: 9:00 - 20:00

Onsdag: 7:00 - 12:00

Torsdag: 9:00 - 20:00

Fredag: 9:00 - 20:00

Lørdag: Lukket 

Søndag Lukket 


Hvis du ønsker en tid uden for åbningstiderne, så send os en mail med din forespørgsel.Copyright © 2022 Acaao

Design og udvikling Acaao