75 min. Signature Lifting

Deluxe Ansigtsbehandling – kr. 1.000,- 

For dig der trænger til en dybdegående hudpleje og massage 

120 minutter 

Få din naturlige glød tilbage med denne virkelig effektive behandling, hvor jeg har tid til at komme helt i dybden med din hud. Det er en behandling, hvor jeg giver kærlig pleje af dine særlige udfordringer, som kan være tørhed i ansigtshuden, en tendens til fedtet hud, pigmentpletter, fine linjer eller rynket hud. Jeg tilpasser altid hudplejen til din huds udfordringer, tilstand og behov.  

 

I behandlingen bruger jeg de lækre og naturlige Dr. Baumann produkter, som er veganske og helt uden parfume, mineralske olier og kemisk konservering. De produkter går ind og genopretter fugtbalancen i din hud, så behandlingen udglatter de fine linjer i ansigtet. 

 

Jeg starter med at give dig en halv times dybdegående massage, hvor jeg afspænder musklerne i ryg, skulder og nakke. Det løsner rigtig godt op og fjerne alle dine spændinger. Du får også en grundig massage af hals, ansigt og hovedbund, som går ind og løfter huden og genopretter din huds vandbalance. 

 

Under selve ansigtsbehandlingen får du en hudanalyse og hjælp til at vælge de rigtige produkter for din hud. Du får også en dobbelt afrensning, peeling, dybderent samt en almindelig og en specialmaske. Jeg retter og farver dine bryn og vipper og afslutter med ampul, serum, øjencreme samt dagcreme. 

75 min. Signature Lifting
Pris  kr. 800,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

Body N'Balance v/ Dianna Sjøgren Pedersen

info@bodynbalance.dk

Trepkasgade 9 kld

2100 København ØINDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 9:00 - 20:00

Tirsdag: 9:00 - 20:00

Onsdag: 7:00 - 12:00

Torsdag: 9:00 - 20:00

Fredag: 9:00 - 20:00

Lørdag: Lukket 

Søndag Lukket 


Hvis du ønsker en tid uden for åbningstiderne, så send os en mail med din forespørgsel.Copyright © 2021 Acaao

Design og udvikling Acaao