75 min. Signature Lifting

Signature Lifting – 

Den ultimative ansigtsbehandling til dig der vil have det naturlige ansigts løft - på en holistisk måde.

Mindsk dine linjer og rynker og få din naturlige glød tilbage med denne virkelige effektive behandling, hvor jeg vil komme helt ned i dybden med din hud og din muskulatur i ansigtet, på bryst og på hals. Ansigtsbehandlingen vil bestå af forskellige massage teknikker som fx:

  • Guasha
  • Cupping
  • Akupressur
  • Ansigts zoneterapi
- Samt mange andre spændene teknikker jeg har specificeret mig i.

Dette er ansigtsbehandlingen du vil have igen igen, ansigtsbehandlingen hvor man kan se og mærker resultat efter bare 1 gang.

I ansigtsbehandlingen bruger jeg de lækre og naturlige Dr. Baumann produkter, som selv den sarteste hud og oftest også allergikere kan bruge. Hudpleje produkterne fra Dr. Baumann er veganske og helt uden parfume, mineralske olier og kemisk konservering. Produkterne går ind og genopretter fugtbalancen i din hud ved hjælp af bl.a specielle liposomer, og udglatter de fine tørheds linjer i ansigtet, og din hud vil føles fugt mættet og boosted. 

Behandlingen starter med en dobbelt afrensning, hvor vi snakker om dine problemer og fokusområder, hvorefter at jeg påsætter guldbelagte magnetkugler i ørerne til at afslappe, afspænde og harmonisere din krop for at understøtte behandlingen. Resten af behandlingen består af dybdegående massage hvor jeg vil arbejde i både skintonic, olier, serummer, masker og creme der passer til lige netop din hud, for at få dem til at penetrere dybere ned i din hud.

Under selve ansigtsbehandlingen får du en hudanalyse og hjælp til at vælge de rigtige produkter for din hud. Der indgår ikke dybderens eller ordning af bryn og vipper, men dette kan bookes som en tillægsbehandling. 

Vær opmærksom på at cupping og guasha kan give lidt mærker under behandlingen, men at de forsvinder igen efter få dage. 

Jeg anbefaler et intensivt forløb i starten for flottere resultater som holder længere, og derefter at vedligeholde dine resultater som man normalt ville gøre med en alm. ansigtsbehandling. Skriv en mail til info@bodynbalance.dk og få en uforpligtende samtale omkring om et Signature Lifting forløb kunne være noget for dig, og skabe de resultater som du går og drømmer om. 

Lyder det som den rigtige behandling for dig? 
Book din tid via online booking HER

75 min. Signature Lifting
Pris  kr. 825,-
Bestil tid

KONTAKTINFORMATION

Body N'Balance v/ Dianna Sjøgren Pedersen

info@bodynbalance.dk

Trepkasgade 9 kld

2100 København ØINDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Mandag: 9:00 - 20:00

Tirsdag: 9:00 - 20:00

Onsdag: 7:00 - 12:00

Torsdag: 9:00 - 20:00

Fredag: 9:00 - 20:00

Lørdag: Lukket 

Søndag Lukket 


Hvis du ønsker en tid uden for åbningstiderne, så send os en mail med din forespørgsel.Copyright © 2022 Acaao

Design og udvikling Acaao